http://www.terracom.gr

Τώρα είναι 17 Ιουν 2019, 11:10

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες





Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
  Προβολή Εκτύπωσης Προηγούμενο | Επόμενο 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Joomla
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 18 Φεβ 2011, 13:00 
Χωρίς σύνδεση
Μέτριος poster
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 12 Φεβ 2011, 10:13
Δημοσιεύσεις: 13
Τοποθεσία: Katsikas Ioannina
Γνωρίζει μήπως κάποιος πώς μπορώ να βάλω σε joomla μια live camera θα προτιμούσα ζωντανή εκόνα ή έστω και φωτογραφία που να κάνει ανανέωση ανά κάποια δευτερόλεπτα.
Δοκίμασα μερικά που βρήκα σε διάφορα joomloforums αλλά δε μπόρεσα να βγάλω άκρη.\

thanks.

ps η κάμερα είναι IP

_________________
http://pavlos.free.fr/webcam.html


Κορυφή
 Προφίλ  
Απάντηση με παράθεση  
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Joomla
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Φεβ 2011, 16:30 
Χωρίς σύνδεση
Poster που γράφει όλη μέρα
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 30 Ιουν 2008, 12:19
Δημοσιεύσεις: 12204
Δεν έχω ιδέα από Joomla αλλά παρακάτω δες τον κώδικα που τρέχει η δική μας η μικρή στα δεξιά του site για να κάνει update κάθε 3 sec
Κώδικας:
<p class="rtecenter"><a href="/Live-Web-Cams-Κάμερες"><img height="120" width="160" name="blrefresh1" src="/sites/default/files/pictures/cam_01/cam02-dz-2.jpg" alt="Live Web Cams / Ζωντανές Κάμερες" /></a></p>
<p class="rtecenter"><a href="/Live-Web-Cams-Κάμερες">Περισσότερες...</a></p>
<!-- Code Begin -->        <SCRIPT language="JavaScript" type="text/javascript">
      <!--
      var blt = 3 // interval in seconds
     
      document.images["blrefresh1"].onerror = blErrorImage;     

      blimage1 = "/sites/default/files/pictures/cam_01/cam02-dz-2.jpg" //name of he image 1 (2)
     
      blimage2 = "/sites/default/files/pictures/cam_01/cam02-dz.jpg" //name of he image 1



function blErrorImage()
{
      //setTimeout("blStart()", blt*1000)

      document.images["blrefresh1"].src = blimage2+tmp
       
}


      function blStart() {
      tmp = new Date();
      tmp = "?"+tmp.getTime()

      document.images["blrefresh1"].src = blimage1+tmp


      setTimeout("blStart()", blt*1000)
      }
      blStart();
      // -->
      </SCRIPT>  <!-- Code End -->


Είναι κυρίως javascript
Οι εικονίτσες που χρησιμοποιεί ανεβαίνουν με PHP upload χρησιμοποιώντας το wget, αλλά και με FTP θα ήταν μια χαρά.
Εάν κάτι δεν καταλαβαίνεις, να στο εξηγήσω περισσότερο. Τι IP κάμερα χρησιμοποιείς;

_________________
TERRACOM - Κάνουμε τις επιχειρήσεις να δουλεύουν - Your technology partner

http://www.terracom.gr | http://www.liveall.eu | http://www.plantron.gr | http://qrpatrol.com | http://kerveroslive.com


Κορυφή
 Προφίλ  
Απάντηση με παράθεση  
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
[ Time : 0.221s | 13 Queries | GZIP : Off ]

skymiles v1.1 designed by CodeMiles Team -TemplatesDragon-.